Werken bij ConQuaestor - ConQuaestor

Improving your performance

Ambities waarmaken

Werken bij ConQuaestor betekent ambities waarmaken. Die van jou én van onze opdrachtgevers. Wij bieden je volop mogelijkheden om het beste uit jezelf en je carrière te halen.

Werken bij ConQuaestor

Kies je Finance Startpunt

Daag uit! Als je bij ConQuaestor werkt mag je van ons het nodige eisen. Je krijgt de unieke kans een kennisvoorsprong op te bouwen en om jezelf te ontwikkelen. Ook persoonlijk. Dit door te werken aan afwisselende uitdagingen en je te buigen over de nieuwste vraagstukken op de finance-agenda. En niet zomaar ergens, maar bij de top 500 bedrijven van Nederland. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om via de ConQuaestor Academy trainingen en workshop te volgen. Niet alleen vakinhoudelijk, met softskill trainingen is er ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Ga jij bij ons aan de slag?

Jij bent ambitieus. Je wilt jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelen. Je investeert graag tijd in een training of opleiding. Met jouw kennis wil je de finance afdeling naar een hoger niveau tillen. Bij ConQuaestor krijgt je een groot netwerk met vooraanstaande klanten en de mogelijkheid kennis op te doen in diverse branches. Durf jij dat aan? Ben jij die Financial van de toekomst?


Opleiden en Ontwikkelen

Opleiden en ontwikkelen zit in ons DNA: we investeren continu in kennis & ontwikkeling van onze medewerkers en delen ook deze kennis met onze klanten. Vanuit de Competence Centers worden ronde tafel bijeenkomsten, workshops, games, trainingen en opleidingen ontwikkeld voor onze klanten, onze professionals en ons netwerk van zelfstandige interim professionals.


Delen en samenwerken

ConQuaestor gelooft dat kennis pas waarde krijgt als je het deelt. Door kennis en ervaringen met klanten en andere organisatie onderdelen uit te wisselen zijn wij in staat een sterke dienstverlening te bieden en mooie projecten voor onze professionals te creëren. Onze samenwerkingen:

  • Professionals en management op opdrachten met de klanten
  • Professionals in Competence Centers, opleidingen en bij diensten
  • Professionals tijdens intervisiebijeenkomsten en mentoring
  • Young professionals met eigen ontwikkelprogramma en begeleiding van 1,5 jaar
  • ConQuaestor met zusterbedrijf Fagro
  • ConQuaestor Interim Professionals met andere DPA business units

Je finance carrière start hier

Bel mij terug