Werken bij
ConQuaestor

Verander het niveau van het spel, in een eigen stijl

In ons vak en in ons bedrijf kennen we de regels van het spel: in onze wereld zijn dat er nogal wat… Het mooie van ondernemen volgens ConQuaestor: de kaders zijn bekend, maar iedereen –opdrachtgevers en collega’s – heeft daarin een eigen stijl, eigen ruimte en eigen initiatief.

Wie veel van zichzelf durft toe te voegen aan de regels onderscheidt zich, groeit en wordt succesvol. Dat geldt voor jou, dat geldt voor ons als ConQuaestor, het geldt ook voor onze opdrachtgevers. En als ‘toevoegen aan de regels’ betekent dat je soms de grenzen opzoekt en ze overschrijdt, dan weet je in ieder geval waar ze liggen.

In alle onbescheidenheid: wat maakt jou – en daarmee ConQuaestor – nu succesvol? Wat bepaalt onze aantrekkingskracht voor opdrachtgevers en nieuwe collega’s? Wij denken dat dit het is: we zien wat er moet gebeuren, we weten wat vervolgens nodig is, en we doen waardoor het in de praktijk een succes wordt.

Op een eigen manier. Je kunt het ver schoppen als je op jouw manier niet de regels maar wel het niveau van het spel verandert.

Cultuur.

Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, leergierigheid en ondernemen. Zo verzorgen wij de mooiste opdrachten voor onze professionals. Met aandacht voor kennis en persoonlijke ontwikkeling helpen wij professionals én organisaties hun ambities te realiseren.