Werken bij ConQuaestor - ConQuaestor

Werken bij ConQuaestor

Kies je Finance Startpunt

Daag uit! Als je hier werkt mag je van ons het nodige eisen. Zolang je dat ook maar van jezelf doet. Zolang je jezelf maar blijft ontwikkelen. Je onze opdrachtgevers beter laat presteren. Zolang je een blijvende impact wilt hebben op de finance wereld. Je krijgt hier de unieke kans een kennisvoorsprong op te bouwen. Om te werken aan afwisselende uitdagingen en je te buigen over de nieuwste vraagstukken op de CFO-agenda. En niet zomaar ergens, maar bij de top 500 bedrijven van Nederland. Daag jij hen, ons en jezelf uit?

Durf jij

Om voor ons aan de slag te gaan moet je de beste willen zijn. Moet je jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk willen ontwikkelen. Moet je tijd maken voor trainingen en opleidingen. Moet je het vak verder willen brengen. Wat je krijgt is een groot netwerk met vooraanstaande klanten en de mogelijkheid kennis op te doen in diverse branches. Durf jij dat aan? Ben jij die Financial van de toekomst?


Opleiden en Ontwikkelen

Opleiden en ontwikkelen zit in ons DNA: we investeren continu in kennis & ontwikkeling van onze medewerkers en delen ook deze kennis met onze klanten. Vanuit de Competence Centers worden ronde tafel bijeenkomsten, workshops, games, trainingen en opleidingen ontwikkeld voor onze klanten, onze professionals en ons netwerk van zelfstandige interim professionals.


Delen en samenwerken

ConQuaestor gelooft dat samenwerking en delen van kennis leidt tot meer succes. Kennis krijgt pas waarde als je het deelt. Door kennis en ervaringen met klanten en andere organisatie onderdelen uit te wisselen zijn wij in staat een sterke dienstverlening te bieden en mooie projecten voor onze professionals te creëren. Binnen ConQuaestor Interim Professionals onderscheiden we de volgende samenwerking:

  • Professionals en management op opdrachten met de klanten
  • Professionals in Competence Centers, opleidingen en bij diensten
  • Professionals tijdens intervisiebijeenkomsten en mentoring
  • Young professionals met eigen ontwikkelprogramma en begeleiding van 1,5 jaar
  • ConQuaestor met zusterbedrijf Fagro
  • ConQuaestor Interim Professionals met andere DPA business units

Je finance carrière start hier

Portret Judith Beuse
Judith Beuse
Senior Recruiter

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.