Werken als
Finance Professional.

Ben jij op zoek naar een dynamische carrière in finance, met uitdagende opdrachten bij vooraanstaande organisaties? Wil je jezelf specialiseren in finance en ondernemerschap ervaren? En dit alles met de stabiliteit van een vast contract en een aantrekkelijk salaris? Schrijf je dan nu in en ontdek of een carrière bij ConQuaestor iets voor jou is!

Vakgebieden

In de vakgebieden van Finance & Business control, Business & Data analytics en Risk & Compliance zijn we leidend en onderscheidend. In samenwerking met onze opdrachtgevers streven we naar niet alleen hoogwaardige dienstverlening, maar ook naar het zijn van een werkplek van vertrouwen, plezier en trots.

Mooie banen en opdrachten, professionele groei en bijpassende ontwikkelpaden. We delen voortdurend relevante kennis, competenties en vaardigheden, uit zowel de praktijk als onze eigen Academy. Benieuwd naar hoe we dat doen? Lees dan verder in het vakgebied dat jou het meeste aanspreekt.

Finance & Business control.


De financial controller stelt financiële documenten op en beheert de financiën, terwijl de business controller op basis van de financiële inzichten strategische beslissingen neemt om het bedrijf te laten groeien en te optimaliseren.​

Business &
Data Analytics​.


Inzicht in wat er gebeurt binnen je organisatie en begrijpen waarom. Business & Data Analytics begeleidt organisaties van hun visie naar implementatie, met als resultaat data gedreven rapportages en dashboards die aanzetten tot concrete acties.

Risk &
Compliance​.


Risk & Compliance zijn van vitaal belang voor het succes en de veerkracht van een organisatie. Binnen dit vakgebied speel je een sleutelrol in het waarborgen van financiële stabiliteit, naleving van regelgeving en strategische besluitvorming.​

Je ontwikkeling als Finance Professional

0 – 2 jaar

Je start met trainingen via de ConQuaestor Finance Professional Academy. Een korte periode waarin je veel leert over het vak en de nodige certificaten haalt. Na 4-6 weken begin je aan je eerste opdracht. Al wel enige relevante werkervaring? Dan kun je starten op een junior functie. Wij zorgen voor voldoende begeleiding en ontwikkeling.

2 – 5 jaar

Je gaat steeds uitdagendere opdrachten aan bij verschillende organisaties. Ieder met hun eigen vragen en problematiek. Zo krijg jij de kans om je snel te ontwikkelen en krijg je de keuze om je ontwikkelen binnen een gespecialiseerd vakgebied of om te kiezen voor een brede, meer adviserende rol. Opleidingen en de Competence Circles helpen je hierbij.

5 – 10 jaar

Je gaat nu voor de senior opdrachten. Dit kunnen complexere opdrachten zijn of opdrachten waar je meer verantwoordelijkheid draagt. Je ontwikkelt je tot een echte specialist of een strategisch consultant. Zowel de organisatie waar je je opdracht uitvoert als minder ervaren finance professionals van ConQuaestor kunnen bij je aankloppen voor gedegen advies.

Relevante vacatures

Wij werken voor