Over
ConQuaestor

ConQuaestor interim professionals B.V. is opgericht in 2004 en onderdeel van DPA Group N.V. We zijn een interim- en adviesorganisatie op het gebied van finance & control. Vanuit de gedachte 'Improving your performance' creëren we meerwaarde voor opdrachtgevers. Ons doel is om organisaties blijvend naar een hoger niveau te tillen.
lees meer

Over ConQuaestor

ConQuaestor helpt professionals om hun kennis en kunde te ontwikkelen en om deze aan te wenden in passende opdrachten, projecten en posities bij onze klanten. De CFO en zijn afdeling zijn onze klanten. We richten ons op de mid-market en grote bedrijven in Nederland (de top 500 bedrijven). Waarbij we onze bestaande klanten optimaal willen bedienen en nieuwe klanten in door ons gedefinieerde groeimarkten ontwikkelen.

lees meer

Missie & visie

De missie van ConQuaestor is het verbeteren van organisaties. ConQuaestor wil de nummer 1 organisatie voor de CFO en voor interim professionals zijn. Met de kennis van finance en implementatie van verbeteringen richten wij ons daarom primair op de agenda van de CFO in Nederland.

lees meer

Geschiedenis

ConQuaestor heeft een verleden met PWC, IBM en Grant Thornton en sinds 2015 met DPA. De interim- en adviesorganisatie is opgericht binnen PwC als ‘Interim Finance Solutions’. In een periode van scheiding tussen audit en advieswerk is PwC Consulting in 2002 overgenomen door IBM. Twee jaar na de overname hebben 21 managers besloten om, samen met circa 300 consultants, een management buy-out te plegen. Zo is op 1 april 2004 ConQuaestor ontstaan en opgericht.

lees meer

Branches

De belangrijke finance vraagstukken op de CFO agenda zijn niet meer los te zien van de omgeving waarbinnen zij een rol spelen. De steeds breder wordende context van werkzaamheden van financials vragen in de publieke sector om fundamenteel andere oplossingen dan in de financiële dienstverlening of in de maakindustrie.

lees meer