Freelance bij ConQuaestor

ZZP Community

Als freelancer of ZZP professional ben je gesteld op je vrijheid. Maar wellicht vind je het ook prettig om deel te zijn van een netwerk dat behalve passende opdrachten ook toegang tot professionele begeleiding en kennisdeling biedt. Daarvoor is Conquaestor de uitgelezen partner. We zijn thuis in je markt en weten precies wat er speelt. Door je bij ons aan te sluiten versterk je je netwerk én blijf je up-to-date.

Versterk je netwerk

Naast een landelijk netwerk van financiële interim-professionals en opdrachtgevers hebben we mantelovereenkomsten met top 500-ondernemingen en grote instellingen. Daardoor kunnen we ervaren interim managers en senior freelancers uitdagende projecten op finance & control-gebied bieden. Opdrachten op gebieden als transformatiemanagement, waardemaximalisatie en het zekerstellen van continuïteit. Alleen of in teamverband. Je benut je talenten om organisaties beter te laten presteren én blijft je eigen kennis en kwaliteiten ontwikkelen.

Waarom freelancen via ConQuaestor?

  • Passende opdrachten bij top 500-bedrijven, instellingen of overheden
  • Continue acquisitie en professionele ondersteuning
  • Geen zorgen over onderhandeling, facturatie en incasso
  • Een groot en actief landelijk netwerk, samen met Fagro en DPA
  • Sterke focus op markten en specialismen
  • Kennisdeling en leuke events met gelijkgestemde professionals

Kennismaken?

Wil je weten wat Conquaestor je te bieden heeft? Neem contact op voor een nadere kennismaking via freelancers@conquaestor.nl of schrijf je direct in door te reageren op een van onze vacatures.
Of neem eens een kijkje op onze LinkedIn groep.
meld je aan

Meld je nu aan!

Wil jij je aanmelden als ZZP'er bij ConQuaestor?

Vul je gegevens hier in!

  • Aanmelden als ZZP'er bij ConQuaestor?

    Je kan je hieronder aanmelden als ZZP'er bij ConQuaestor. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor onze ZZP Community.