Traineeship Finance & Control - ConQuaestor
Werken bij ConQuaestor » Finance Trainee » Traineeship Finance & Control

Traineeship Finance & Control

Inzetten van cijfermatig inzicht en analytisch vermogen

Ben je net klaar met HBO bedrijfseconomie of een Master in accounting & control en aan het oriënteren wat de juiste stap is naar een baan? Het Finance Traineeship geeft jou vele inzichten in diverse bedrijven en ook de verschillende functies binnen finance.


Trainee worden

Er is zoveel aanbod aan bedrijven en verschillende functies; het is lastig om te bepalen wat een juiste eerste stap is in jouw carriere.

Bij ConQuaestor ga je gedurende het traineeship ongeveer drie verschillende projecten/opdrachten uitvoeren, zodat je aan het eind van het traineeship beter kunt bepalen welke richting je op wilt; control, business analytics of transformation finance. Samen met het trainingsprogramma leg jij een basis om een goede financial te worden. Uiteraard organiseren wij ook gezellige borrels, diners en activiteiten. Dé plek om ervaring op te doen en je Finance carrière een kickstart te geven.

Begeleiding

Gedurende het traineeship krijg je als trainee een mentor toegewezen. Deze medior of senior financial van ConQuaestor kan jij gebruiken als sparringspartner. Wanneer je bijvoorbeeld ergens tegenaan loopt op je opdracht of kan je adviezen hoe te communiceren naar je leidinggevende. Naast een coach heb je elk kwartaal een intervisiebijeenkomst, waarin per avond een trainee het onderwerp inbrengt. Uiteraard heb je ook een manager waar je voor alles terecht kunt; ziekte, vakantie, algemene vragen etc.

Programma

Elke maand heb je twee trainingen, waarvan een training gericht is op het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden (soft skills) en de andere training heeft betrekking tot de vakinhoud. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een SAP training, financial accounting, jaarrekeningen en pragmatisch projectmanagement. Het boek van Stephen R. Covey – de zeven eigenschappen van effectief leiderschap staat centraal in het eerste gedeelte van de persoonlijke vaardigheden trainingen. Vanuit hier ga je aan de slag met wie ben jij, wat zijn jouw sterkte punten maar waarin kun jij je ook nog ontwikkelen.

Klanten & Partners

Ons klantportfolio is zeer divers. We hebben banken zoals Rabobank en ABN AMRO als klant, maar ook Nationale Nederlanden, KLM, Danone, Vastint, APG, Schiphol Group.

We hebben een landelijk netwerk met opdrachtgevers en veel mantelovereenkomsten vanuit DPA Professionals met top 500-bedrijven en grote organisaties. Bij deze organisaties krijg jij de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig Finance Professional. Je doet dus ervaring op in bijna alle branches en zowel inter- als nationaal georiënteerde ondernemingen. Van Accountancy tot Control, van alles krijg je wat mee om zo je rugzak aan kennis en ervaring zo goed mogelijk te vullen.Verder praten over de mogelijkheden als Interim Professional?

Portret Judith Beuse
Judith Beuse
Senior Recruiter