Traineeship Business Analytics - ConQuaestor
Werken bij ConQuaestor » Finance Trainee » Traineeship Business Analytics

Traineeship Business Analytics

Ga aan de slag bij conquaestor

Heb je net je Bachelor gehaald of ben je een kersverse Master of Science met een passie voor data en talent voor diepgaande analyses? Dan is ons Business Analytics Traineeship iets voor jou!
In 1,5 jaar wordt je getraind op tooling zoals: R, Tableau, Python, PowerBI, SQL, Modellen met Machine Learning, BPM en nog veel meer.


Business Analyst Trainee worden

Ons Business Analytics traineeship bereid je voor op een succesvolle carrière op het snijvlak van Finance & Analytics.

Dus word je blij van data modelleren, ingewikkelde wiskundige- en rekenkundige vraagstukken en kan je dit combineren met business-wise denken?

Lees dan vooral verder en meld je aan voor ons traineeship.

Programma

De kick-off van het traineeship is een cool event, waarbij we elkaar goed kunnen leren kennen. Vervolgens gaan we een week in training. Daarna heb je elke maand twee trainingen. Een voor je soft-skills, zoals persoonlijke effectiviteit, en commerciële vaardigheden en een training voor de hard skills, bijvoorbeeld analytics principles, modelleren, datamodellen, diverse tooling (Tableau, Power BI, Python en R). Uiteraard heb je tijdens de gehele duur van het traineeship mooie opdrachten bij toonaangevende bedrijven. We sluiten het traineeship af met een eindpresentatie en een hackathon.

Begeleiding

Tijdens het Traineeship krijg je volop begeleiding. Je krijgt een collega van ConQuaestor als mentor. Deze collega is de sparringspartner, die je op weg helpt met praktische vragen over het werken in de financiële dienstverlening. Op vakinhoudelijk gebied krijg je hulp van je collega’s op je opdracht en je wordt inhoudelijk begeleid door een ervaren Consultant van ConQuaestor.

Daarnaast kun je gebruik maken van coaching, zijn er diverse intervisie bijeenkomsten en kun je altijd terecht bij je directe manager. En ‘last but not least’, helpen is onderdeel van ons DNA. Al je collega’s helpen je graag verder.

Klanten en Partners

ConQuaestor bestaat bijna 15 jaar. De lijst met opdrachtgevers waar we tijdens die 15 jaar voor hebben gewerkt is indrukwekkend. We hebben een enorm netwerk binnen de top van het Nederlandse bedrijfsleven en middelgrote organisaties. Veel van deze bedrijven zijn al lang actief op het gebied van Analytics, anderen beginnen net.

Tijdens het traineeship krijg je in diverse mooie opdrachten bij onze opdrachtgevers. Opdrachten waarbij je je professioneel en vakinhoudelijk kunt ontwikkelen. Projecten waarbij je ook je creativiteit kwijt kunt en waar je je theoretische kennis kunt toetsen aan de praktijk. Kortom, opdrachten waarbij je je kunt ontwikkelen tot een echte Business Analyst.Verder praten over de mogelijkheden als Interim Professional?

Portret Judith Beuse
Judith Beuse
Senior Recruiter