ABN AMRO Finance Talent Programma - ConQuaestor
Werken bij ConQuaestor » Finance Trainee » ABN AMRO Finance Talent Programma

ABN AMRO Finance Talent Programma

Met abn amro de toekomst ontwikkelen

Ben jij dat finance talent dat zichzelf verder wil ontwikkelen, op persoonlijk en vakinhoudelijk gebied? Wil jij je eigen ambities uitdagen en ga je altijd net dat stapje verder dan er van je verwacht wordt? Dan zoeken wij jou!


Begin je finance carriére met een
uitdagende opdracht bij ABN AMRO

Afhankelijk van jouw affiniteiten, ga je aan de slag als junior data analyst, medewerker accounting, junior reporting en consolidatie specialist of medewerker Solvency reporting. Je neemt deel aan het ConQuaestor ABN AMRO Finance Talent Programma Finance & Control of Business Analytics. Je hebt twee tot drie keer per maand een training waarin onderwerpen als Transactional Finance, Business Control & Partnering, Business Analytics en Finance Transformation behandeld worden. Daarnaast geven wij trainingen over soft skills, zoals projectmatig werken, intervisie en samenwerking.

De toekomst van de financiële wereld
begint bij jou

Het ABN AMRO Finance Talent Programma van ConQuaestor biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen op het hoogste niveau. Als onderdeel hiervan ga je aan de slag bij ABN AMRO – dé bank van de toekomst. ABN AMRO is een vooruitstrevend bedrijf met state-of-the-art-finance projecten. De bank gelooft in een persoonlijke en verbindende relatie met haar klanten én medewerkers. ConQuaestor helpt jou graag je carrière te versnellen in deze uitdagende, ambitieuze leeromgeving.

ConQuaestor is marktleider op het gebied van interim financials. Jouw geluk staat bij ons voorop. Wij zoeken open en leergierige financiële talenten, met een sterke drang om het verschil te maken. Samen streven we ernaar het finance vak naar een hoger niveau te tillen.

Samen met ConQuaestor ontdek en ontwikkel jij jouw finance talent

Tijdens het ABN AMRO Finance Talent Programma van ConQuaestor kom je in aanraking met onze gedreven finance specialisten. Je start in een groep met ongeveer 15 mede-trainees, waarmee je hetzelfde trainingsprogramma doorloopt. Naast de vakinhoudelijke trainingen en je opdracht bij ABN AMRO, is er genoeg tijd over voor andere activiteiten. Zo organiseren wij regelmatig fun- & facts avonden, zijn wij vaak terug te vinden op een boot op de Amsterdamse grachten en lopen sommigen van ons zelfs mee in de DamtotDamloop (en anderen staan langs de lijn te juichen).

Als je na een jaar nog steeds enthousiast over de opdracht bij ABN AMRO bent en als dit wederzijds is, bestaat er de mogelijkheid om bij ABN AMRO in dienst te treden.

Wie ben jij en wat heb jij in huis

  • Je hebt een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur bedrijfseconomie, Accountancy & Control, Finance, of een aanverwante richting;
  • Je hebt maximaal twee jaar relevante werkervaring in Finance;
  • De Nederlandse taal is voor jou een eitje;
  • Uiteraard heb je affiniteit met de financiële sector;
  • En last but not least: je bent leergierig, open minded en hebt de wil en drive om het verschil te maken!

Het ABN AMRO Finance Talent Programma van ConQuaestor betekent

  • 12 maanden opleiding
  • een vast contract
  • een salaris tussen de €2.200 – 2.700
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Maar misschien nog wel veel belangrijker: jouw persoonlijke ontwikkeling en begeleiding staan bij ons centraal. Ten slotte bieden wij jou een auto van de zaak met tankpas (geldig in binnen- en buitenland), want op een koude vrijdagavond bij de bushalte staan, gunnen wij niemand.

Word jij enthousiast van de financiële wereld van morgen en help jij graag het vak verder te ontwikkelen?


Andere ConQuaestor Traineeships


Verder praten over de mogelijkheden als Interim Professional?

Portret Judith Beuse
Judith Beuse
Senior Recruiter