Rogier Groen - ConQuaestor

ConQuaestor was mijn eerste echte werkgever. Ik ben hier in 2007 begonnen met het Traineeship en heb in 8 jaar mijzelf enorm kunnen ontwikkelen op het gebied van accounting, financial en business control. Met opdrachten voor klanten als Heineken, Nutricia, Unilever, Powerhouse (Essent), Allego (Alliander), LM Windpower, RIVM, KPN en Sanoma heb ik de basis gelegd voor waar ik nu sta als financial.

Er wordt voor de ConQuaestoriaan veel georganiseerd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (soft skills) en opleidingen als project- en business control. Ik heb zelf enorm veel gehad aan de interne opleidingen. Daarnaast heb ik een aantal fijne collega’s overgehouden waar ik nog steeds contact mee onderhoud. Je netwerk bouwen doe je hier dus zeker ook.

Na ConQuaestor ben ik in 2015 in dienst gegaan bij Newskoolmedia als business controller. Newskoolmedia is in 2014 ontstaan door de acquisitie van 19 tijdschriftmerken van Sanoma. In 2016 zijn we uitgebreid met 6 andere multimediale merken. Het portfolio bestaat inmiddels uit 21 merken als Fiets, Elsevier Weekblad, Columbus, KnipMode, Vorsten, KIJK, Truckstar en delicious. Mijn achtergrond heeft enorm geholpen om op deze groei en ontwikkelingen in te spelen.

Finance staat nu op de kaart, maar we zijn nog lang niet klaar!

Data Intelligence is de volgende uitdaging en ook één van de speerpunten van ConQuaestor. Keep up the good work en tot één van de volgende round tables of kennissessies!!

Rogier Groen
bel mij