Raynesh Bhagwandin - ConQuaestor
Werken bij ConQuaestor » Ervaringen »

Raynesh Bhagwandin

Prepare for your future today

Wat goed dat je interesse toont in FINANCE en IMPROVING YOUR PERFORMANCE.
Welkom bij ConQuaestor, niet voor niets de “Dé finance academy van Nederland.”
Wil je, net als ik, je op het hoogste niveau in finance ontwikkelen, zowel op hard skills als op de benodigde soft skills, meld je dan aan om een van de beste te worden in het finance vak. De ConQuaestor academy helpt je met een op jouw persoonlijkheid en naar jouw wensen afgestemd programma. Werk aan jouw blijvende impact.

Bij ConQuaestor ben ik binnengekomen als Finance Specialist en doorgegroeid tot Manager Finance. In de 5 jaar dat ik werkzaam was voor ConQuaestor heb ik werkervaring opgedaan in zowel de profit als de non-profit sector. Dit bij mooie grote bedrijven zoals ING, Heineken en het AMC ziekenhuis. Maar de mooiste opdracht was bij CSM Bakery Supplies. Daar heb ik met mijn, bij ConQuaestor, opgedane kennis en kunde de management informatie behoefte van 11 fabrieken gestroomlijnd. Verder heb ik een ‘cost saving program’ geïmplementeerd binnen Supply Chain Europe.

Nu, vandaag de dag vervul ik de rol van CFO bij Keune, de grootste Nederlandse producent van haarverzorgingsproducten voor de kappersbranche in particuliere handen. In mijn rol bij Keune ben ik verantwoordelijk voor Finance & IT. In deze uitdagende rol ben ik de financiële businesspartner van de familie Keune en bestuur ik de organisatie op financieel gebied.

Niet voor niets is mijn slogan voor succes “prepare for your future today”.
Zorg dat je state of the art up to date blijft om impact te kunnen blijven maken in het snel veranderende finance vak. Onder andere big data Business Analytics en Automatisering-Robotisering groeit met de dag. Maar hoe interpreteer en presenteer je cijfers en welk business advies geef je dan? En hoe krijg je draagvlak voor je ideeën? Werk dus elke dag aan zowel je hard skills, als aan je soft skills voor een blijvende impact.
Improve your performance.

Portret Raynesh Bhagwandin
bel mij