Huub Leurink - ConQuaestor
Werken bij ConQuaestor » Ervaringen »

Huub Leurink

Breed ontwikkelen

Huub Leurink Project Controller bij ConQuaestor, portret
Huub Leurink
Project Controller

Vanuit mijn ConQuaestor Traineeship werk ik momenteel als Project Controller bij ThiemeMeulenhoff, een uitgever van leermiddelen. Hier heb ik veertien projecten onder mijn hoede waar ik de kosten van bijhoud en ingrijp als we uit budget dreigen te lopen. Heel anders dan mijn eerste opdracht, een organisatie in de gehandicaptenzorg. Daar lag de nadruk op verantwoording afleggen aan de overheid. Ik sta nog aan het begin, maar in de anderhalf jaar tijd dat ik voor ConQuaestor werk is me al duidelijk geworden wat ik wil. Dat is de consultancy kant op, kijken hoe het beter kan bij bedrijven. Door verschillende opdrachten te doen, verdiep ik me telkens in andere onderdelen van het finance vak. Zo kan ik me breed ontwikkelen.

Mijn ervaringen als Project Controller delen

Laatst heb ik op een groot event van ConQuaestor voor bijna tachtig klanten en andere professionals gesproken. Het ging over hoe je als Project Controller de spin in het web bent. Twee keer stond ik voor een volle zaal. Ontzettend leuk, maar ook heel imponerend! Ook ben ik mee geweest naar de Masters Day op de Erasmus Universiteit in Rotterdam, om nieuwe trainees te werven. Daar heb ik verteld wat ik van dag tot dag doe en heel veel vragen van studenten beantwoord. De ontwikkelpaden van ConQuaestor vinden ze erg interessant. Ze willen vooral meer weten over praktische dingen: het werk, de opdrachten, hoe lang je ergens zit.

Echte collega’s bij ConQuaestor

Tijdens de Masters Day kreeg ik ook vragen over de binding met ConQuaestor. Of die er wel is als je altijd bij een opdrachtgever in huis werkt. Dat heb ik me in het begin zelf ook afgevraagd. Inmiddels weet ik dat die binding er zeker is. Zo heb je als trainee een eigen manager met wie je regelmatig belt en bij wie je terecht kunt als dat nodig is. Daarnaast kom je sowieso twee keer per maand terug op kantoor en zijn er bijvoorbeeld borrels waar je andere professionals ontmoet. Ze voelen voor mij dan ook echt als collega’s.

Wil jij je ook breed ontwikkelen en een blijvende impact achterlaten?

 

bel mij