Gert-Jan Kievit - ConQuaestor
Werken bij ConQuaestor » Ervaringen »

Gert-Jan Kievit

Sinds 2007 ben ik verbonden aan ConQuaestor en mag ik mij met trots een echte “ConQuaestoriaan” noemen. De afgelopen jaren heb ik zeer veel mooie klanten mogen helpen op het gebied van Business Control. Na enkele jaren opdrachten gedaan te hebben in Financial Control rollen, heb ik mij de laatste jaren gespecialiseerd in Business Control. Bij een mooie lijst van klanten waaronder Essent, Eneco, Staatsloterij, Heineken, Bilfinger, I-SEC en AVR heb ik de rol van Financial Business Partner mogen vervullen. “Elke dag waarde toevoegen in telkens een wisselende setting” is iets wat enorm bij mij als persoon past.

Vanaf dit jaar heb ik de stap gemaakt naar Business Manager binnen ConQuaestor, waardoor ik de kans heb nu nog meer verschillende klanten te helpen. De combinatie van zowel verantwoordelijk voor een groep klanten als voor een groep professionals en daarnaast inhoudelijke bezig zijn met het vak is voor mij de perfecte combinatie. Hier ga ik de komende periode met veel positieve energie aan werken!

Daarnaast vind ik het belangrijk om mijzelf continu te ontwikkelen. Zo heb ik tijdens mijn carrière bij ConQuaestor een Traineeship doorlopen waar ik de basis binnen Finance & Control in korte tijd eigen heb gemaakt. Daarna heb ik parttime naast mijn opdrachten een Master in Accounting, Auditing & Control gedaan aan de Erasmus Universiteit. De combinatie leren en werken heb ik altijd zeer interessant gevonden, daar je het geleerde direct in de praktijk kan toepassen. Na weer enkele jaren te zijn gegroeid kreeg ik de mogelijkheid om via ConQuaestor de opleiding voor Register Controller/ EMFC (Executive Master in Finance & Control) te doen. Opnieuw een stap om het gehele financiële domein “master te zijn”.

Bij ConQuaestor zeggen we dat “ontwikkelen in ons DNA zit.” En dat kunnen we natuurlijk zeggen, maar hierin zullen we niet de enige zijn. Maar als ik dan zie hoeveel kansen en opleidingen ik heb mogen volgen, weet ik zeker dat dit niet enkel een mooie quote is, maar de absolute waarheid! Men noemt ons niet voor niets de “Dé finance academy van Nederland.” Jezelf ontwikkelen wordt van je verwacht en absoluut gestimuleerd. Dat is hetgeen wat ik zocht ik een werkgever en ik ben tot op de dag van vandaag dankbaar voor deze kansen.

Als laatste vind ik het belangrijk dat ik onderdeel uit maak van een leuk team, waar we naast het serieuze werk ook met elkaar plezier kunnen maken. En ja, daar zijn we goed in! We hebben bijna elke maand wel een event. En of het nu gaat over kennis delen of gewoon leuk met elkaar een drankje doen, het contact met collega’s is altijd top en geeft me veel energie.

Ben jij ook gefocust op je eigen ontwikkeling en zoek je een werkgever waar je veel kan leren bij zeer mooie klanten, en doe je dit het liefst met een leuk team waarmee je zowel kennis, als leuke momenten deelt, wacht dan niet langer en word mijn collega!

Gert-Jan Kievit
bel mij