Arnoud Hassink - ConQuaestor
Werken bij ConQuaestor » Ervaringen »

Arnoud Hassink

Meetbaar en bespreekbaar maken

Wat goed dat je interesse toont in FINANCE en IMPROVING YOUR PERFORMANCE. Welkom bij ConQuaestor, niet voor niets de “Dé finance academy van Nederland.” Wil je, net als ik, je op het hoogste niveau in finance ontwikkelen, zowel op hard skills als op de benodigde soft skills, meld je dan aan om een van de beste te worden in het finance vak. De ConQuaestor  academy helpt je met een op jouw persoonlijkheid en naar jouw wensen afgestemd programma. Werk aan jouw blijvende impact.

Als “alumnus” kijk ik met veel plezier terug op de periode van 2001 tot 2008 waarin ik voor Conquaestor heb gewerkt. Want als finance professional heb ik de gelegenheid gehad om onder de vlag van Conquaestor bij zeer verschillende organisaties te werken, onder meer bij ING, ABN Amro, COA, Friesland Foods en Achmea. De rollen die ik daar bekleed heb, waren net zo divers:
projectleider, interim-controller, finance manager, IFRS expert. Deze “brede oriëntatie” heeft me geholpen om te ontdekken wat ik echt interessant en leerzaam vind.

In mijn periode bij Conquaestor heb ik ook mijn studie tot Registercontroller afgerond en daar profiteer ik in mijn huidige werk nog dagelijks van. Conquaestor heeft mij – naast inhoudelijke trainingen – veel geleerd op het vlak van persoonlijke effectiviteit. Bijvoorbeeld over het scherp krijgen van de klantvraag, het maken van een overtuigende presentatie, het  coachen van junior collega’s of het omgaan met weerstand. Maar een heel belangrijke les is ook dat je zelf moet komen met initiatieven en verbetervoorstellen.

Als interim finance professional word je heel snel zelfstandig. Na een korte introductie ga je naar een project bij de klant en dan moet je het als “uithangbord” van Conquaestor waarmaken. Van een externe medewerker verwacht de klant veel en je toegevoegde waarde moet meteen zichtbaar zijn.

Hoewel ik al meer dan 10 jaar weg ben bij Conquaestor, heb ik nog steeds contact met enkele oud-collega’s en delen we regelmatig ervaringen uit of winnen we kort advies bij elkaar in. De ervaring die ik bij Conquaestor heb opgedaan zijn tot op de dag van vandaag waardevol voor mij. Ik gun iedereen een vergelijkbare “learning experience”!

Portret Arnoud Hassink
bel mij