Staat Voor - ConQuaestor
Waarom » Staat Voor

Staat Voor

Helpen

Academy Competence Centers

ConQuaestor helpt professionals om hun kennis en kunde te ontwikkelen en om deze aan te wenden in passende opdrachten, projecten en posities bij onze klanten. De CFO en zijn afdeling zijn onze klanten. We richten ons op de mid-market en grote bedrijven in Nederland (de top 500 bedrijven). Waarbij we onze bestaande klanten optimaal willen bedienen en nieuwe klanten in door ons gedefinieerde groeimarkten ontwikkelen.
Vanuit de belofte ‘Improving your performance’ creëren we meerwaarde voor opdrachtgevers. Het doel is om organisaties blijvend naar een hoger niveau te tillen.

We ondersteunen opdrachtgevers in hun dynamische behoefte aan gekwalificeerde specialisten voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, vraagstukken en tijdelijke vervanging. Onze belofte ‘improving your performance’ benadrukt onze ambitie om zowel professionals als opdrachtgevers te faciliteren in hun ontwikkeling en groei. Ondernemend, betrokken en leergierig zijn de kernwaarden die ons verbinden en richting geven.

ConQuaestor gelooft dat samenwerking en delen van kennis leidt tot meer succes. Kennis krijgt pas waarde als je het deelt. Door kennis en ervaringen met klanten en andere organisatie onderdelen uit te wisselen zijn wij in staat een sterke dienstverlening te bieden en mooie projecten voor onze professionals te creëren. Binnen ConQuaestor onderscheiden we de volgende samenwerking:

  • Professionals en management op opdrachten met de klanten;
  • Professionals in Competence Centers, opleidingen en bij diensten;
  • Professionals tijdens intervisiebijeenkomsten en mentoring;
  • Young professionals met eigen ontwikkelprogramma en begeleiding van 1,5 jaar;
  • ConQuaestor met zusterbedrijf Fagro en andere DPA business units.

De finance academy van Nederland

ConQuaestor developing finance is, onderdeel van DPA, opgericht in 1994, marktleider en inmiddels “Dé finance academy van Nederland.” Dit voor onze eigen interim- en advies professionals op het gebied van finance & control ontwikkeling.

Voor finance van nu en de toekomst moet je bij ConQuaestor zijn.
We help to develop want alleen het beste van het beste is goed genoeg om state of the art te zijn. Samen met de grootste talenten en opdrachtgevers ontwikkelen wij het finance vakgebied en creeëren wij meerwaarde voor persoonlijke en organisatorische groei c.q. succes in de markt.

Ons motto is niet voor niets “improving your performance”.

Achtergrond

Als top bekend staand interim-en adviesorganisatie van 135 FTE binnen finance leveren wij als kennisintensieve organisatie financiële interim professionals op het hoogste niveau binnen accounting & controlling. Onze eigen academy en begeleiding door hoogwaardige financials maakt dit mogelijk. Denk hierbij aan de test, traineeships, trainingen en opleidingen, development phases, competence centers, round tables, case studies, alumni-netwerk en kennisevents. Onze klanten bevinden zich veelal in de top 500 van Nederland. Denk aan KLM, ABN AMRO, Unilever, Danone, Tata Steel en nog vele anderen. Met deze klanten hebben we duurzame relaties zodat we onze professionals en de finance organisatie van de klant écht structureel verder kunnen ontwikkelen.
Wij bieden onze professionals vrijwel onbeperkte mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen zowel inhouse als extern. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat er een goede balans is tussen hard werken en ontspanning. Daarom organiseren we veel fun & facts bijeenkomsten en kan je op maandagavond aansluiten bij de bootcamp.

Waar sta jij voor?

bel mij