Mentaliteit - ConQuaestor
Waarom » Mentaliteit

Mentaliteit

Wat kan je verwachten?

De blijvende impact van ConQuaestor

Interim. Of, in gewoon Nederlands; tijdelijk. Klopt. Maar dan wel met een blijvende impact. Dat zijn onze financials. Interimmers van een andere soort. Niet die het gat opvullen. Die het lege plekje bezet houden. Maar het soort dat juist verder helpt. Een stap, nee, liever een paar stappen. Ze zijn van het soort dat uitdaagt. Dat door muren gaat. Dat zich niet neerlegt bij een oplossing, maar doorgaat voor dé oplossing. Interimmers die de spreekwoordelijke knuppel maar wat graag in het hoenderhok gooien. Ze willen zichzelf ontwikkelen. Ze willen de klant verder brengen en ze willen het vak van nieuwe impulsen voorzien. Ze willen iets achterlaten waar op verder gebouwd kan worden. En ze willen vooruitlopen op wat eraan zit te komen.

Kennis staat nooit stil

Onze specialisten willen stuk voor stuk hun opdrachtgevers naar een hoger plan tillen. Dat vraagt om kennis en focus. Daarom concentreren we onze expertise en vaardigheden in 4 Competence Centers. Hierin ontwikkelen we praktische diensten voor onze opdrachtgevers. Diensten die in een steeds sneller veranderende finance wereld ervoor zorgen dat opdrachtgevers die veranderingen in hun voordeel kunnen laten werken. Binnen onze
Competence Centers zorgen we er tevens voor dat onze professionals zich vakmatig kunnen blijven ontwikkelen, en dat ze gelijktijdig kunnen groeien in hun ontwikkeling als individu.

Het verschil maken

Dat alles maakt dat de mensen van ConQuaestor, van de meest ervaren kracht tot de trainee, met een bepaalde drive hun werk doen. Dat maakt ook dat ze nogal wat eisen van de mensen om hen heen. Verwacht dan ook niet dat ze zich gedienstig opstellen, maar eerder uitdagend. Ze leggen de lat namelijk hoog voor zichzelf en voor hun omgeving. Logisch, want daar zijn ze op aangenomen. Daar zijn ze voor opgeleid. De interimmers van ConQuaestor hebben verstand van zaken, vertrouwen in hun eigen kunnen en een enorme drang om het verschil te maken. Voor zichzelf en voor hun opdrachtgevers.

Heb jij de gewenste mentaliteit?

Portret Judith Beuse
Judith Beuse
Senior Recruiter
bel mij