Finance Professionals

Finance
Professionals.

Meerwaarde.

Onze meerwaarde gaat verder dan uitblinken in finance. Het zijn de mensen áchter de kennis die het verschil maken. Consultants, finance professionals en young executives die talent en ambitie combineren met expertise en liefde voor het vak. Zij helpen onze klanten vooruit, hier lees je hun verhalen.

Vakgebieden

In de vakgebieden van Finance & Business Control, Business Analytics en Risk & Compliance zijn we leidend en onderscheidend. In samenwerking met onze opdrachtgevers streven we naar niet alleen hoogwaardige dienstverlening, maar ook naar het zijn van een werkplek van vertrouwen, plezier en trots.
We delen voortdurend relevante kennis, competenties en vaardigheden, uit zowel de praktijk als onze eigen Academy.

Finance &
Business control.


De financial controller stelt financiële documenten op en beheert de financiën, terwijl de business controller op basis van de financiële inzichten strategische beslissingen neemt om het bedrijf te laten groeien en processen te optimaliseren.​

Business &
Data Analytics​.


Inzicht in wat er gebeurt binnen je organisatie en begrijpen waarom. Business & Data Analytics begeleidt organisaties van hun visie naar implementatie, met als resultaat data gedreven rapportages en dashboards die aanzetten tot concrete acties.

Risk &
Compliance​.


Risk & Compliance zijn van vitaal belang voor het succes en de veerkracht van een organisatie. Binnen dit vakgebied speel je een sleutelrol in het waarborgen van financiële stabiliteit, naleving van regelgeving en strategische besluitvorming.​

Expertisegebieden
consulting.

ESG & CSRD
Finance Transformation
Data & Analytics
Digitalisering
Finance process
Risk

Wij werken voor

Neem vrijblijvend contact op.

Portretfoto Brenda van Baasbank

Brenda van Baasbank
Financiële Sector en FMCG


brenda.vanbaasbank@conquaestor.nl
+31 619960848

cq-martijn-bins

Martijn Bins
Transport, Logistiek & Maakindustrie


martijn.bins@conquaestor.nl
+31 612180868

Thiemo Zeeman
(Semi)Publiek en Energiesector


thiemo.zeeman@conquaestor.nl
+31 622084935