Carrièrepad Risk Management - ConQuaestor
Risk Management » Carrièrepad Risk Management

Carrièrepad Risk Management

Risk Management is volop in beweging.

Carrièrepad Business Control & Partnering

Competence Center Risk Management

Bij ConQuaestor kijken we naar de hele ontwikkeling van interim finance professionals. In de praktijk blijkt dat hun kennis en vaardigheden op het gebied van Risk Management organisaties in belangrijke mate helpen hun doelstellingen te bereiken. Bij het Competence Center Risk Management ligt het accent op Risk Management binnen het financiële domein.

Vanuit dit competence center doen we aan kennisdeling rond Risk Management, zodat iedere finance professional in ieder geval over de nodige basiskennis en vaardigheden op dit terrein beschikt. Oók soft skills om (on)gevraagd advies helder over te brengen. Via interne coaching, trainingen, workshops en bijeenkomsten maken we professionals én klanten enthousiast voor het vakgebied. We zorgen dat ze voldoende bagage hebben om concreet met Risk Management aan de slag te gaan.

Groeipad

Risk Management is volop in beweging. Zowel voor beginnende als ervaren finance professionals is het interessant om kennis en vaardigheden op te doen en die bij een opdrachtgever toe te passen in het financiële domein. Niet alleen financiële instellingen zoals banken en verzekeraars en grote corporates hebben dedicated riskteams. Ook in het groot-mkb zien we de ontwikkeling van speciale riskfuncties.

Risk professionals binnen het financiële domein helpen organisaties significante risico’s onder controle te houden. Het takenpakket is divers en de werkzaamheden zijn vaak ad-hoc. Een realistisch groeipad binnen risk ziet er zo uit:

 

Onze recruiter Judith vertelt je graag meer over de mogelijkheden

Portret Judith Beuse
Judith Beuse
Senior Recruiter

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.