Carrièrepad Project Control - ConQuaestor
Werken met ConQuaestor » Project Control » Carrièrepad Project Control

Carrièrepad Project Control

Doorgroeien tot een echte Business Partner

Carrièrepad Project Control ConQuaestor Route

Sta je als professional nog aan het begin van je carrière? Dan start je als Projectadministrateur. Van daaruit groei je verder tot een ervaren Project Controller en echte Business Partner binnen projecten. Zoals je hierboven ziet, kun je verschillende kanten uit binnen het vakgebied.

 

Competence Center Project Control

Bij ConQuaestor hebben we een eigen Competence Center Project Control. Dat helpt je om je te ontwikkelen. Binnen het Competence Center delen onze Project Controllers, junior en senior, kennis met elkaar. Ook organiseren we kennisevents voor relaties en verzorgen we interne trainingen in Project Control. Doordat we veel interessante projecten bij allerlei organisaties doen, hebben we een enorme hoeveelheid kennis en vergelijkingsmateriaal in huis.

Opleidingsdag The Hague Executive Campus

Een kennisevent voor Project Controllers is bijvoorbeeld de opleidingsdag over publiek private samenwerking en subsidies bij projecten, verzorgd door The Hague Executive Campus. En dat is dus maar een van de vele dingen die we voor je doen als je een loopbaanpad in Project Control ambieert!

Kijk eens naar onze vacature Project Controller

Neem contact op met onze specialist

Arno Smit
Arno Smit
Manager Competence Center Project Control

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.