ConQuaestor
branches.

De kennis van bedrijfseconomische en financieel-administratieve processen moeten verbonden worden aan de actuele thema’s die binnen de branches actueel zijn. ConQuaestor koppelt haar finance oplossingen om deze reden aan de actuele thema’s binnen de branches. Binnen de branches zijn wij samen met onze opdrachtgevers actief en succesvol in het verbeteren van de performance.
lees meer

Financial Services

Voor de financiële sector zijn de komende jaren dé jaren om uitdagingen om te zetten in kansen. Het inzetten van de nieuwste technologieën, het inspelen op het gedrag en de verwachtingen van klanten en het herwinnen van vertrouwen. Hierbij wordt de regeldruk niet minder, maar neemt deze juist toe.

Lees meer

Handel, industrie & dienstverlening

In de sectoren handel, industrie en dienstverlening staan onderwerpen als innovatie, transparantie en duurzaamheid steeds prominenter op de ondernemingsagenda. Daarnaast nemen door de opkomende markten concurrentie (nieuwe aanbieders) maar ook kansen (nieuwe afzetmarkten) toe. Organisaties moeten continu innoveren, samenwerken en anticiperen op veranderende (Europese) regelgeving.

Lees meer