ConQuaestor
Opleidingen.

ConQuaestor is een kennisorganisatie. Daarom is permanente ontwikkeling van vaardigheden, persoonlijke en vakmatige, van groot belang. Vanuit de Academy bieden wij onze professionals een gevarieerd trainingsaanbod. Op deze manier is de professional in staat de klant nog beter van dienst te zijn, en gelijktijdig te groeien in zijn ontwikkeling als individu. De hierna vermelde trainingen staan ook open voor inschrijving door klanten.
lees meer

Project control

Dit programma is ontwikkeld vanuit de behoefte aan een nieuwe generatie project controllers die het financieel management kunnen voeren over inhoudelijk complexe projecten waar grote kapitaalsinvesteringen mee gemoeid zijn. The Hague Executive Campus (THEC) en ConQuaestor bieden deze post HBO opleiding project controller aan haar eigen professionals en klanten aan.

lees meer

Business control

Met de post HBO opleiding business controller leiden wij de nieuwe generatie business controllers op, ook wel impactcontrollers. De business controller met de juiste persoonlijke vaardigheden en vakinhoudelijke kennis om als partner van de business te functioneren. The Hague Executive Campus (THEC) en ConQuaestor bieden deze opleiding aan eigen professionals en klanten aan.

lees meer

Traineeship ConQuaestor

Het traineeship duurt ongeveer anderhalf jaar. Deze periode staat in het teken van ontwikkeling via training, ontwikkeling op meerdere opdrachten bij verschillende klanten, intervisie en coaching. Het traineeship wordt afgesloten met een eindopdracht en certificaat. Het traineeship is primair bedoeld voor onze nieuwe professionals.

lees meer

ARNO SMIT, DIRECTEUR BUSINESS DEVELOPMENT

Neem Contact op met onze specialist!


  • Meer weten over ConQuaestor?

    Wil je meer weten over ConQuaestor en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul de velden hieronder in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.