ConQuaestor College Tour - Future Finance Leaders - ConQuaestor
Nieuws » Evenementen »

ConQuaestor College Tour – Future Finance Leaders

23-05-2019
19.30 – 22.00 uur
Basecamp Utrecht route
Terugblik
Future Finance Leaders - ConQuaestor College Tour
College Tour Future Finance Leaders (2)
College Tour Future Finance Leaders (3)
College Tour Future Finance Leaders (4)
College Tour Future Finance Leaders (5)
College Tour Future Finance Leaders (6)
College Tour Future Finance Leaders (7)
College Tour Future Finance Leaders (8)
College Tour Future Finance Leaders (9)
College Tour Future Finance Leaders (10)
College Tour Future Finance Leaders (11)
College Tour Future Finance Leaders (12)
College Tour Future Finance Leaders (13)
College Tour Future Finance Leaders (14)
College Tour Future Finance Leaders (15)
College Tour Future Finance Leaders (16)

Young Finance Professionals in gesprek met bekende Finance Leaders. Hoe bereik je de top? Ben jij een Future Finance Leader? Stel je eigen vragen. Ga in discussie. Challenge.

Op donderdagavond 23 mei 2019 vindt de eerste editie van de ConQuaestor ‘Finance Tour’ plaats. Onder de bezielende leiding van onze presentator Jeroen Baardemans gaan Young Finance Professionals in gesprek met befaamde Leaders uit het Finance vak.

Je hebt je studie afgerond of je bent al een tijdje aan het werk en hebt daarin een duidelijke keuze gemaakt voor het vakgebied ‘Finance’ maar wat nu…..? Wat wil je echt worden? Welke specialisatie heb je voor ogen? Hoe wil je dit bereiken? Ben je op de goede weg? En hoe hebben anderen dit gedaan?

Al deze vragen passeren de revue tijdens de ConQuaestor ‘Finance College Tour’. Per keer zijn er andere gastsprekers die hun ervaringen met je delen en hun verhaal vertellen. Van de start van zijn of haar carrière tot nu. Je hebt op deze avond ook zelf de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze gast. Voor jou dus een unieke gelegenheid om een Finance Leader uit te horen over de stappen die hij of zij heeft gezet.

Sprekers

Jeroen Baardemans – Dagvoorzitter | Presentator | Communicatiestrateeg

Jeroen helpt bedrijven, van startups tot corporates, met het vertellen van het verhaal. Hij adviseert bij strategische communicatievraagstukken en coacht senior management bij presentaties en mediaoptredens. Hij heeft al verschillende partijen mogen helpen met het maken en vertellen van hun verhaal, zoals ING, VNO NCW, FME, Koninklijke Metaal Unie, ICE International, MediaMarkt, Knab. De afgelopen jaren heeft hij bij ING een brede communicatie- en managementervaring opgedaan in Nederland en in België. Nu is hij Head of Communications bij MediaMarkt Nederland.

Daarnaast is hij al 10 jaar een veelgevraagd dagvoorzitter en presentator bij verschillende events, video’s en online producties; nationaal maar ook internationaal. Interactie staat daarbij centraal, dus wees niet verbaasd als je een microfoon onder je neus krijgt.

Jeroen Heerschop – Business Analyst Heineken

Jeroen is Cum Laude afgestudeerd op Financial management bij de UVA. Na zijn studie heeft hij onder andere gewerkt bij Makro als Business Controller en namens IBM projecten gedaan bij Friesland Campina en Danone. In 2012 is hij voor zichzelf gestart, als Business Intelligence analist/consultant. Zijn eerste project was bij Rabobank, waar hij drie jaar heeft meegewerkt aan de migratie van SAP HANA, SAP studio. Daarnaast hield hij zich ook bezig met het ontwikkelen van dashboards. Na de Rabobank is hij aan de slag gegaan bij Heineken waar hij drie jaar projecten heeft gedaan op het gebied van sales en finance. Bij Heineken is Jeroen in aanraking gekomen met PowerBI. Binnen Heineken heeft hij 100 mensen getraind op het gebied van PowerBI. Nu is hij trainer en wil hij nog veel meer trainingen ontwikkelen en geven.

Frank Jan Risseeuw – CEO Yolt

Yolt is een ‘start-up’ onder de vleugels van het grote ‘corporate’ ING. Inmiddels is het bedrijf al uitgegroeid naar een scale-up, aangezien Yolt vanuit de UK en naar meerdere landen aan het uitbreiden is. Ook heeft zij recent een B2B oplossing gelanceerd. Zelf is Frank Jan jaren werkzaam geweest bij ING en heeft hierdoor een heel goed beeld van ‘beide werelden’.

Agenda

19.30 – 20.00 uur Inloop met koffie en thee
20.00 uur Welkom door host Jeroen Baardemans
20.10 – 20.30 uur CEO Yolt Frank Jan Risseeuw
20.30 – 21.15 uur Sr. Business Analyst & Power BI expert Jeroen Heerschop
21.15 – 22.00 uur Borrel
bel mij