VERSNEL JE GROEI!

Interim Professionals

ConQuaestor helpt professionals om hun kennis en kunde te ontwikkelen en om deze aan te wenden in passende opdrachten, projecten en posities bij onze opdrachtgevers. Binnen onze competence centers ontwikkelen professionals deze kennis en kunde tot praktische diensten voor onze opdrachtgevers. Zo ondersteunen we opdrachtgevers in hun dynamische behoefte aan gekwalificeerde specialisten voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, vraagstukken en tijdelijke vervanging.

Wij kunnen ondersteunen op opdrachten op het gebied van: Business Control, Project Control, Financial Planning & Control, Business Analytics & Reporting, Finance Transformation, Transactional Finance en Internal Control.

Werken aan passende uitdagingen

Wij geloven dat mensen het beste functioneren als ze aan passende uitdagingen werken. Hiertoe leggen wij de benodigde verbindingen: naar de juiste opdrachtgevers, werkzaamheden, begeleiding én kennis. Zo kun je je ervaring verdiepen en je vaardigheden aanscherpen. Welke richting je aan je carrière geeft, dat bepaal je zelf. Wij helpen je om je ambities te realiseren. In alle aspecten van je werk ervaar je de kracht van onze persoonlijke benadering: in het contact, de begeleiding, de coaching en opleidingsprogramma’s en de onderlinge kennisuitwisseling.

Vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling

Mede op basis van een VCM-test stellen we samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan op. Dit met coaching door een senior collega als vast onderdeel. Ook kun je vakspecifieke workshops en (competentie)trainingen volgen via de ConQuaestor Academy. Alle ingrediënten om je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling vorm te geven zijn aanwezig. Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden hoort hier vanzelfsprekend ook bij.

Versnel je groei

  • Afwisselende opdrachten in de top 250 van het bedrijfsleven en de publieke sector
  • Alle ruimte om je competenties te verbreden en te verdiepen
  • Een persoonlijk ontwikkelplan op basis van een VCM-test, professionele loopbaanbegeleiding en veel individuele aandacht
  • Vakgerelateerde en sectorspecifieke opleidingen en vaardigheidstrainingen
  • Onderdeel van het landelijke DPA-netwerk – samen met Fagro
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
Meer weten over de dienstverlening van ConQuaestor?

Neem contact op met onze specialist!

  • Meer weten over ConQuaestor?

    Wil je meer weten over ConQuaestor en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul de velden hieronder in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.