ConQuaestor
Dienstverlening

ConQuaestor is een interim- en adviesorganisatie op het gebied van Finance & Control. Wij detacheren interim Finance professionals bij onze opdrachtgevers. Met detachering, kennisdeling, adviesdiensten en werving & selectie ondersteunen wij u. Onze missie is 'We Improve your Perfomance.'
lees meer

Interim Professionals

ConQuaestor helpt professionals om hun kennis en kunde te ontwikkelen en deze aan te wenden in passende opdrachten, projecten en posities bij onze opdrachtgevers. Binnen onze Competence Centers ontwikkelen professionals deze kennis en kunde tot praktische diensten voor onze opdrachtgevers.

lees meer

Advies

ConQuaestor biedt haar expertise binnen finance & control aan door advies over de verandering die nodig is om tot betere resultaten te komen en professionals die de verandering ook daadwerkelijk doorvoeren. De adviesdiensten zijn ontwikkeld binnen onze Competence Centers.

lees meer

Kennisdeling

Opleiden en ontwikkelen zit in ons DNA: we investeren continu in kennis & ontwikkeling van onze medewerkers en delen ook deze kennis met onze klanten. Vanuit de Competence Centers worden ronde tafel bijeenkomsten, workshops, games, trainingen en opleidingen ontwikkeld voor onze klanten, onze professionals en ons netwerk van zelfstandige interim professionals.

lees meer

Young Professionals

Voor klanten doen wij de recruitment van jonge getalenteerde HBO/WO starters. Wij werven op basis van persoonlijkheid, intelligentie en competenties. Deze trainees worden opgeleid en getraind door ConQuaestor gedurende 18 maanden en werken op verschillende opdrachten bij de klant.

lees meer