Advies - ConQuaestor
Diensten » Advies

Advies

Kom langs voor advies

Diensten Advies

ConQuaestor biedt haar expertise binnen Finance & Control aan door advies over de verandering die nodig is om tot betere resultaten te komen en professionals die de verandering ook daadwerkelijk doorvoeren. De adviesdiensten zijn ontwikkeld binnen onze Competence Centers.

Business Control

Maatwerk dienstverlening aan klanten die de stap naar business control willen maken of deze verder willen verbeteren naar business partner. De dienstverlening is gericht op het enerzijds op orde krijgen van de financiële functie om de stap naar Business Controller te kunnen maken en anderzijds zorgdragen dat de business controllers de juiste competenties en vaardigheden bezitten om de business partner te kunnen zijn, die van waarde is voor de organisatie. Om te voldoen aan de behoefte van meer kwalitatief goed opgeleide business controllers, heeft ConQuaestor samen met de business school The Hague Executive Campus (THEC) de post bachelor Business Controller ontwikkeld voor haar medewerkers en opdrachtgevers.

Project Control

Inrichten van de project controls, implementatie van tooling en reporting voor een professionele invulling van project control. De opdrachtgevers hebben eigen, veelal interne opleidingen voor Project Control. ConQuaestor heeft samen met de business school The Hague Executive Campus (THEC) de post bachelor Project Control ontwikkeld, zodat er een nieuwe standaard ontstaat die herkenbaar is.

Business Analytics & Reporting

One Week Report Makeover

De potentie van data & rapportage

Bespaar tijd, verbeter inzichten en effectueer betere besluitvorming.

lees meer

Advies op maat?

Arno Smit
Arno Smit
Manager Competence Center Project Control
bel mij