ConQuaestor
Competence Centers.

ConQuaestor beschikt over specialisten met kennis van de finance thema’s en klantspecifieke oplossingen die daarbij horen. Onze focus op specialisme zorgt voor hoog kennisniveau bij onze professionals. We concentreren onze vakkennis en vaardigheden in onze 8 competence centers.
lees meer

Business Analytics & Reporting

Uw organisatie kan veel voordeel halen uit de grote hoeveelheden beschikbare data. Maar hoe filtert u de meest relevante gegevens uit deze data en zorgt u voor meer inzicht en betere besluitvorming? Vooralsnog wordt de enorme hoeveelheid verzamelde data maar al te vaak als een last ervaren. Een gemiste kans!

lees meer

Finance Transformation

De financiële organisatie ervaart druk om meer toegevoegde waarde voor de business te leveren. Hogere efficiëntie zonder kwaliteitsverlies, tegen lagere kosten. Via ConQuaestor beschikt u snel over ervaren experts in Finance Transformation en Change Management.

lees meer

Transactional Finance

Transactional Finance omvat het juist en volledig verwerken van transacties in de verschillende administraties, zoals: crediteuren, debiteuren, grootboek, project, treasury en andere sub-administraties. Dit proces vormt de basis van de administratieve organisatie en is de eerste stap om de controlfunctie goed uit kunnen voeren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

lees meer

Project Control

Organisaties doen, naast de projectmanager, steeds vaker een beroep op de projectcontroller om grip te houden op de projecten. De projectcontroller is een proactieve business partner die kritisch meedenkt en problemen goed analyseert om oplossingen aan te kunnen dragen voor de projectorganisatie.

lees meer

Millennial Challenge

De wereld verandert elke dag sneller. Dit vraagt om enthousiaste, talentvolle en adaptieve financiele professionals met een honger naar ervaring en kennis. Deze doelgroep binden aan je organisatie vormt een uitdaging voor veel bedrijven. Door onze finance traineeship kunnen onze partners hiervan profiteren.

lees meer

Business Control & Partnering

Business controllers zijn vakinhoudelijk geschoolde professionals met sterke analytische vaardigheden die verstand hebben van finance én de business. Die weten wat de cijfers betekenen én het verhaal erachter kunnen vertellen. En die pro-actief meedenken over strategie en beleid. Maar er is meer nodig om businesspartner te zijn.

lees meer

Internal Control

Voor iedere administratieve organisatie is het van belang dat er goede internal controls zijn ingericht.
Internal controls zijn cruciaal voor een goede financiële verantwoording.

lees meer

Financial Planning & Control

Waar de business controller zich richt op de processen in een divisie of business unit, focust de financial controller zich op het sturen en beheersen van de financiële processen. Belangrijke taken zijn de planning & control-cyclus, budget, forecast en analyse van de cijfers. In internationale bedrijven is dit de FP&A-functie.

lees meer

enthousiast?

Op de hoogte blijven van de competence centers?

Schrijf je in voor de maandelijkse ConQuaestor Update.