Is uw organisatie in control?

Internal Control

Is uw organisatie in control?
ConQuaestor ondersteunt het internal control proces in verschillende functies. Binnen de operatie ondersteunen we met het testen van controls. Voor Governance Risk & Compliance (GRC) en internal audit-afdelingen voeren we internal audits uit. Ook ondersteunen we bij het inrichten van nieuwe processen, het verbeteren van processen met BPM-methodieken, het vastleggen van processen in BPM tooling, het gebruik van Lean Six Sigma en daarbij continu verbeteren.

Hoe kunnen wij u helpen?
Wilt u meer transparantie, meer grip, minder controls en meer exception reporting? Wij helpen u om de business values te verhelderen en deze met de juiste KPI’s te monitoren. Met een Internal Control Framework wordt de relatie tussen de strategie en de dagelijkse gang van zaken worden geborgd, en heeft u extra steun bij het nemen van beslissingen en het anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. Of bent u op zoek naar een proces-, risk- of operational controller, een internal auditor, procesanalist, change manager of Lean consultant? Wij zijn u graag van dienst.

Wil je meer weten over Internal Control?

Neem contact op met onze specialist.


  • Ik heb een vraag over Project Control!

    Wil je meer weten over Project Control en wil je in contact komen met Arno Smit? Vul de velden hieronder in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.