Different controls for different purposes

Financial Planning & Control

Different controls for different purposes
De controlfunctie richt zich op verschillende niveaus en processen in de organisatie.
Het geheel vormt het management control systeem: de sturing van gedrag en beheersing door het management om de doelstellingen en strategie van de organisatie te implementeren, in lijn met het karakter en structuur van de organisatie. Hiertoe zijn informatie en verslaglegging essentieel. Sturing van de financiële afdeling vereist andere controls dan bijvoorbeeld sturing van de productieafdeling. De financial controller richt zich op informatie en verslaglegging van de financiële processen. De financial controller heeft daarom kennis van consolidatie, jaarwerk, financial auditing, verslaggeving en accounting principles zoals IFRS.

Hoe kunnen wij u helpen?

ConQuaestor verbindt organisaties met finance professionals. Specialisten die verder kijken dan tijdelijke oplossingen en organisaties blijvend naar een hoger niveau tillen. Zoekt u een interim FP&A-manager, financial controller of corporate controller? Een professional met de juiste vakinhoudelijke ervaring én persoonlijke vaardigheden? Op ons kunt u rekenen!

Lauren Barten, Business Manager

Neem contact op met onze specialist.


  • Ik heb een vraag over Financial Planning & Control!

    Wil je meer weten over Financial Planning & Control en wil je in contact komen met Lauren Barten? Vul de velden hieronder in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.