Meer met minder

Finance Transformation

Nieuwe standaard voor Finance Transformation succes

Meer met minder. Een veelgehoord devies de laatste jaren. Tegelijkertijd wordt de omgeving steeds complexer. Disruptieve businessmodellen, nieuwe wet- en regelgeving, selfservice BI en de opkomst van ‘Next Generation, ofwel: de Millennials. Dit zijn slechts enkele van de uitdagingen waar de financiële organisatie mee te maken heeft.

Toegevoegde waarde

De financiële organisatie transformeren met een veranderaanpak die het ondernemerschap bevordert. Daar zit hem de crux. Van de transformaties die gericht zijn op kosten en businesspartner-tevredenheid slaagt hooguit 30%. Een veel hoger succespercentage hebben de transformaties die gericht zijn op de businessbehoeftes van de toekomst en de bijbehorende financiële diensten. Hierbij wordt finance gezien als profit center binnen een continue verbetercultuur.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Via ConQuaestor beschikt u snel over ervaren experts in finance transformation. Professionals die verschillende rollen kunnen invullen. De rol van programmamanager, verandermanager of kwartiermaker bijvoorbeeld, of ondersteuning als ‘trusted advisor.’ Het uitgangspunt is, dat we door uw medewerkers te begeleiden en coachen, altijd een blijvend resultaat achterlaten.

Mastering finance transformations

Wat doet uw finance-functie anders bij de volgende (r)evoluties? Op welke nieuwe aspecten wilt u de finance-functie versterken? Graag stellen wij onze ruime ervaring in finance transformaties tot uw dienst om tot een passend antwoord op deze vragen te komen.

Meer weten over finance transformation?

Neem contact op met Guido Vrencken


  • Ik heb een vraag over Finance Transformation!

    Wil je meer weten over Finance transformation en wil je in contact komen met Guido Vrencken? Vul de velden hieronder in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.