ANALYSEREN EN VERBETEREN

Business Analytics & Reporting

Improving your decision making

Om Business Analytics & Reporting succesvol te kunnen toepassen, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de informatiebehoefte en de toepassingsmogelijkheden. Hoe kan uw organisatie daadwerkelijk waarde realiseren? Waar te beginnen? Grote kans dat uw concurrent al gestart is. Dat vraagt om een nieuwe aanpak. ConQuaestor helpt organisaties in hun zoektocht naar nieuwe inzichten om hun besluitvorming te verbeteren.

Wat kunnen we voor u betekenen?

ConQuaestor heeft enthousiaste professionals die specialisten zijn op het gebied van Business Analytics en zij beheersen het bouwen van dashboards, het voorbereiden van inhoudelijke analyses en het toepassen van Visualization guidelines bij multinationals.

Via ConQuaestor beschikt u snel over ervaren business analisten met ervaring in en affiniteit met finance, IT en business. Professionals, die uw organisatie graag helpen bij de transitie naar een data gedreven organisatie met o.a.:

  • Adviezen ter verbetering van informatievoorziening en rapportages;
  • Ontwikkeling van KPI’s;
  • Dashboard (re-) design en -ontwikkeling;
  • Datamodelleren & -visualisatie;
  • Uitvoeren van analyses.

 

Boudewijn van den Dool, Consultant Analytics

Neem contact op met onze specialist


  • Ik heb een vraag over Business Analytics!

    Wil je meer weten over Business Analytics en wil je in contact komen met Boudewijn van den Dool? Vul de velden hieronder in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.