Traineeship Business Analytics - ConQuaestor
Carrièrepaden » Finance Trainee » Traineeship Business Analytics

Traineeship Business Analytics

Ga aan de slag bij conquaestor

Ben je net klaar met HBO Business Information Management, Toegepaste Wiskunde of een Master in de richting Finance? Er zijn zoveel mogelijkheden maar waar ligt nou precies jouw passie? Het Business Analytics traineeship helpt jou hierbij. Het biedt de mogelijkheid om bij vele bedrijven binnen te kijken en verschillende functies te bekleden.


Business Analyst Trainee worden

Het is half vier, vrijdagmiddag. Bijna weekend. Het is wel mooi geweest voor deze week en je staat op het punt om je laptop op te ruimen.

Dan staat er een collega bij je buro. Zij heeft een aantal Excel sheets gekregen en toegang tot een database. Er moet een analyse worden uitgevoerd voor een belangrijke presentatie voor de board. Het is helder dat je collega wel wat hulp kan gebruiken. En nu?

Als jij de persoon bent, die zijn jas weer uit trekt en met alle plezier in de data gaat duiken, dan zoeken we jou! Bij het traineeship van ConQuaestor kun je je optimaal ontwikkelen tot een Business Analyst. Word trainee en sluit je bij ons aan.

Programma

De kick-off van het traineeship is een cool event, waarbij we elkaar goed kunnen leren kennen. Vervolgens gaan we een week in training. Daarna heb je elke maand twee trainingen. Een voor je soft-skills, zoals persoonlijke effectiviteit, en commerciële vaardigheden en een training voor de hard skills, bijvoorbeeld analytics principles, modelleren, datamodellen, diverse tooling (Tableau, Power BI, Python en R). Uiteraard heb je tijdens de gehele duur van het traineeship mooie opdrachten bij toonaangevende bedrijven. We sluiten het traineeship af met een eindpresentatie en een hackathon.

Begeleiding

Tijdens het Traineeship krijg je volop begeleiding. Je krijgt een collega van ConQuaestor als mentor. Deze collega is de sparringspartner, die je op weg helpt met praktische vragen over het werken in de financiële dienstverlening. Op vakinhoudelijk gebied krijg je hulp van je collega’s op je opdracht en je wordt inhoudelijk begeleid door een ervaren Consultant van ConQuaestor.

Daarnaast kun je gebruik maken van coaching, zijn er diverse intervisie bijeenkomsten en kun je altijd terecht bij je directe manager. En ‘last but not least’, helpen is onderdeel van ons DNA. Al je collega’s helpen je graag verder.

Klanten en Partners

ConQuaestor bestaat bijna 15 jaar. De lijst met opdrachtgevers waar we tijdens die 15 jaar voor hebben gewerkt is indrukwekkend. We hebben een enorm netwerk binnen de top van het Nederlandse bedrijfsleven en middelgrote organisaties. Veel van deze bedrijven zijn al lang actief op het gebied van Analytics, anderen beginnen net.

Tijdens het traineeship krijg je in diverse mooie opdrachten bij onze opdrachtgevers. Opdrachten waarbij je je professioneel en vakinhoudelijk kunt ontwikkelen. Projecten waarbij je ook je creativiteit kwijt kunt en waar je je theoretische kennis kunt toetsen aan de praktijk. Kortom, opdrachten waarbij je je kunt ontwikkelen tot een echte Business Analyst.