Carrièrepad Business Control & Partnering - ConQuaestor
Business Control & Partnering » Carrièrepad Business Control & Partnering

Carrièrepad Business Control & Partnering

Doorgroeien tot een echte business partner

Carrièrepad Business Control & Partnering

Sta je als professional nog aan het begin van je carrière? Je start dan als Junior Controller. Met een basis in Finance of Business Analytics groei je verder tot een ervaren Business Controller, die als echte business partner impact heeft op de bedrijfsresultaten.

Competence Center Business Control & Partnering

Bij ConQuaestor hebben we een eigen Competence Center Business Control & Partnering. Dat helpt je om je te ontwikkelen. Binnen het Competence Center delen onze Business Controllers, junior en senior, kennis met elkaar. Ook organiseren we kennisevents voor relaties en verzorgen we interne trainingen in Business Control. Doordat we veel interessante projecten bij allerlei organisaties doen, hebben we een enorme hoeveelheid kennis en vergelijkingsmateriaal in huis.

Events

Regelmatig organiseren wij kennisevents voor Business Controllers, een voorbeeld hiervan is de ConQuaestor College Tour. Op deze pagina lees je hoe onze professionals de kans krijgen om de CFO van Talpa het hemd van het lijf te vragen. En dat is maar één van de vele dingen die we voor je doen als je een loopbaanpad in Business Control ambieert!

Spreek met onze recruiter over een Business Controller rol

Portret Judith Beuse
Judith Beuse
Senior Recruiter

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.