Kom langs voor

Advies

Business Control – maatwerk dienstverlening aan klanten die de stap naar business control willen maken of deze verder willen verbeteren naar business partner.  De dienstverlening is gericht op het enerzijds op orde krijgen van de financiële functie om de stap naar Business Controller te kunnen maken en anderzijds zorgdragen dat de business controllers de juiste competenties en vaardigheden bezitten om de business partner te kunnen zijn, die van waarde is voor de organisatie.  Om te voldoen aan de behoefte van meer kwalitatief goed opgeleide business controllers, heeft ConQuaestor samen met de business school The Hague Executive Campus (THEC) de post bachelor Business Controller ontwikkelt voor haar medewerkers en opdrachtgevers.

Project Control – inrichten van de project controls, implementatie van tooling en reporting voor een professionele invulling van project control. De opdrachtgevers hebben eigen, veelal interne opleidingen voor project control. ConQuaestor heeft samen met de business school The Hague Executive Campus (THEC) de post bachelor Project Control ontwikkelt, zodat er een nieuwe standaard ontstaat die herkenbaar is.

Neem contact op met onze specialist!

Meer weten over de dienstverlening van ConQuaestor?

  • Ik heb een vraag over Financial Planning & Control!

    Wil je meer weten over Financial Planning & Control en wil je in contact komen met Lauren Barten? Vul de velden hieronder in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.