Academy » Evenementen »

Ronde tafel bijeenkomst – Business Control

04-07-2018
17:00 - 20:30
Zalmhuis, Rotterdam route

FINANCE ALS BUSINESS PARTNER
Van een moderne controller wordt steeds meer verwacht. Het begrip ‘business partner’ zien we vrijwel standaard terugkomen als eis in vacatures. Wat betekent dit nu precies? Een ding is zeker, vakinhoudelijke kennis en kunde is lang niet meer voldoende. Van de hedendaagse controller wordt ook verwacht dat hij het management en de medewerkers van een organisatie weet te beïnvloeden.
Gezamenlijk proberen we meer inzicht te krijgen in deze vaardigheid die belangrijker wordt in de rol van de controller als professional. U wordt zich bewust van uw eigen (vaste) denkpatronen en krijgt inzicht en tips hoe u effectiever kunt worden in het beïnvloeden van mensen (management en medewerkers) om u heen. We zullen dieper ingaan op deze vaardigheden en bovendien is er voldoende ruimte tot het delen van meningen en best practices.

SPREKER
De heer Koert Lafeber zorgt voor verdieping tijdens deze sessie. Koert is partner bij Stichting Communicatie te Breda en heeft uitgebreide ervaring met het verzorgen van workshops en coaching op het gebied van persoonlijke effectiviteit en beïnvloeden vanuit management en communicatie.

De Vrije Universiteit Amsterdam kent bij deelname aan deze masterclass bijeenkomst twee PE-punten toe.