Masterclass Finance Transformation - ConQuaestor
Academy » Evenementen »

Masterclass Finance Transformation

Q4 2019

Big Data, Process Mining, Decision Mining, Business Analytics, Data Driven Services, Blockchain, Artificial Intelligence, API’s, Machine Learning en Edge Networks zijn een aantal van de technologieën, die de wereld van de financial in een rap tempo veranderen. Deze golf van technologie heeft zoveel impact op het huidige financiële landschap dat er een speciale afkorting voor bedacht is: FinTech. Zorgen deze spelers ervoor dat het landschap straks onherkenbaar is veranderd? Deze ontwikkeling roept belangrijke vragen op. Moeten mijn organisatie en ik veranderen? Hoe? In welk tempo?

Tijdens deze masterclass worden op inspirerende en voor iedereen begrijpbare manier de wereld van FinTech ontleed. Complexe hypetermen en technologieën worden vertaald naar begrijpbare concepten en toepassingen in de alledaagse praktijk.

Na deelname aan deze masterclass neemt u het volgende mee naar huis:
1) antwoord op de vraag: hoe richt u een succesvolle digitale transformatie in;
2) een rugzak vol handvatten & lessons learned;
3) een stappenplan om met deze rugzak daadwerkelijk aan de slag te gaan;
4) inzichten om de regie te pakken en wat u kunt doen om uw financiële functie toekomstproof te maken.

Sprekers

Bart Meussen, Finance Transformation Leader bij KPN, neemt u mee in de Digital Journey die KPN doorloopt. Naast het effect op de Finance functie zal hij ingaan op wat de unieke elementen zijn in dit programma, implementatie ervaringen en succesfactoren die direct toepasbaar zijn voor Digital Finance Transformation programma’s.

Door de toenemende digitization in de financiële wereld verandert ons werkterrein en inhoud zeer snel. “Als wij specifiek kijken naar Robotic Process Automation, vragen wij ons af wat gaat dat voor mij en mijn collega’s betekenen” noemt Peter Graus. Hebben wij nog wel een job als de robots ons werk gaan vervangen. Hoe moet ik mij zelf wapenen tegen deze nieuwe manier van automatiseren. Hoe kan ik in control blijven van mijn eigen werkzaamheden. Binnen DSM hebben wij een gedeelte van de financiële transacties gerobotiseerd,  krijg inzicht in wat we hebben georganiseerd/geleerd en hoe wij onze organisatie aan het veranderen zijn om toekomst bestendig te zijn.

Agenda

(elke deelnemer volgt één van de twee sessies)
17:30 – ontvangst, start met buffet
18:15 – opening ConQuaestor
18:30 – “Finance Robotics implementatie” – DSM Peter Graus
19:00 – “KPN Digital journey” – KPN Bart Meussen
19:30 – volg één van de twee interactieve sessies met aanwezigheid Bart en Peter
20:30 – borrel

Met deze masterclass zijn PE-punten te verdienen.

In het laatste kwartaal van 2019 streven wij naar een mix van ConQuaestor klantrelaties, financiële beslissers en overige belangstellenden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor ZZP-ers (zelfstandigen).