College Tour Business Controllers v/d toekomst - ConQuaestor
Academy » Evenementen »

College Tour Business Controllers v/d toekomst

14-11-2019
19.00 – 22.00
ConQuaestor – Silverpoint gebouw route
Future Finance Leaders - ConQuaestor College Tour

Tweede editie: BUSINESS CONTROL &  STORYTELLING

Na een succesvolle aftrap van de ConQuaestor College Tour, de tweede editie met bijzonder ervaren controllers van nu die je alles mag vragen…

Young Finance Professionals in gesprek met bekende finance Leaders. Hoe bereik je de top? Ben jij een Future Finance Leader? Stel je eigen vragen. Ga in discussie. Challenge.

Op donderdagavond 14 november 2019 vindt de tweede editie van de ConQuaestor Finance College Tour plaats. Onder de bezielende leiding van onze presentator Jeroen Baardemans gaan young Finance Professionals in gesprek met befaamde Leaders uit het finance vak.

Je hebt je studie afgerond of je bent al een tijdje aan het werk en hebt daarin een duidelijke keuze gemaakt voor het vakgebied finance maar wat nu…..? Wat wil ik echt worden? Welke specialisatie heb ik voor ogen? Hoe wil ik dit bereiken? Ben ik op de goede weg? En hoe hebben anderen dit gedaan?

Al deze vragen passeren de revue tijdens de ConQuaestor Finance College Tour. Per keer zijn er andere gastsprekers die hun ervaringen met je delen en hun verhaal vertellen. Van de start van zijn of haar carrière tot nu. Je hebt op deze avond ook zelf de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze gast. Voor jou dus een unieke gelegenheid om een Finance Leader uit te horen over de stappen die hij of zij heeft gezet.

Sprekers ConQuaestor College Tour

Jeroen Baardemans – Dagvoorzitter | Presentator | Communicatiestrateeg

Jeroen helpt bedrijven, van startups tot corporates, met het vertellen van het verhaal. Hij
adviseert bij strategische communicatievraagstukken en coacht senior management bij
presentaties en mediaoptredens. Hij heeft al verschillende partijen mogen helpen met het maken en vertellen van hun verhaal, zoals ING, VNO NCW, FME, Koninklijke Metaal Unie, ICE International, MediaMarkt, Knab. De afgelopen jaren heeft hij bij ING een brede communicatie- en managementervaring opgedaan in Nederland en in België. Nu is hij Head of Communications bij MediaMarkt Nederland.

Daarnaast is hij al 10 jaar een veelgevraagd dagvoorzitter en presentator bij verschillende
events, video’s en online producties; nationaal maar ook internationaal. Interactie staat daarbij centraal, dus wees niet verbaasd als je een microfoon onder je neus krijgt.

Gastsprekers

Sander van Duijn – Consultant Storytelling/Trainer StoryDigger

Shashi Baboeram Panday – CFO Talpa Media

Agenda ConQuaestor Finance College Tour

19.00 – 19.30Inloop met koffie en thee
19.30 – 19.45Welkom door host Jeroen Baardemans
19.45 – 20.15Sander van Duijn, StoryDigger
20.15 – 21.00Shashi Baboeram Panday, CFO Talpa Media
21.00 – 21.15Afsluiting
21.15 – 22.00Borrel

 

Locatie College Tour Business Controllers v/d toekomst

ConQuaestor – Silverpoint gebouw
Reactorweg 9a
3542 AD  Utrecht

bel mij