Business Analytics & Reporting - ConQuaestor
Academy » Competence Centers » Business Analytics & Reporting

Business Analytics & Reporting

Analyseren en verbeteren

Business Analytics

Uw organisatie kan veel voordeel halen uit de grote hoeveelheden beschikbare data. Maar hoe filtert u de meest relevante gegevens uit deze data en zorgt u voor meer inzicht en betere besluitvorming. Vooralsnog wordt de enorme hoeveelheid verzamelde data maar al te vaak als een last ervaren. Een gemiste kans!

Improving your decision making

Om Business Analytics & Reporting succesvol te kunnen toepassen, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de informatiebehoefte en de toepassingsmogelijkheden. Hoe kan uw organisatie daadwerkelijk waarde realiseren? Waar te beginnen? Grote kans dat uw concurrent al gestart is. Dat vraagt om een nieuwe aanpak. ConQuaestor helpt organisaties in hun zoektocht naar nieuwe inzichten om hun besluitvorming te verbeteren.

Wat kunnen we voor u betekenen?

ConQuaestor heeft enthousiaste professionals die specialisten zijn op het gebied van Business Analytics en zij beheersen het bouwen van dashboards, het voorbereiden van inhoudelijke analyses en het toepassen van Visualization guidelines bij multinationals.
Via ConQuaestor beschikt u snel over ervaren business analisten met ervaring in en affiniteit met finance, IT en business. Professionals, die uw organisatie graag helpen bij de transitie naar een data gedreven organisatie met o.a.:

  • Adviezen ter verbetering van informatievoorziening en rapportages;
  • Ontwikkeling van KPI’s;
  • Dashboard (re-) design en -ontwikkeling;
  • Datamodelleren & -visualisatie;
  • Uitvoeren van analyses.

Neem contact op met onze specialist

Boudewijn van den Dool, ConQuaestor
Boudewijn van den Dool
Manager Competence Center Business Analytics

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
bel mij