Mijn periode bij ConQuaestor - ConQuaestor
Academy » Artikelen »

Mijn periode bij ConQuaestor

11 september 2018 Nick Jacobs
Artikel Nick Jacobs

De jaren die ik gewerkt heb bij ConQuaestor zijn uitstekend geweest voor mijn ontwikkeling als Financial. Bij CQ ben ik in aanraking gekomen met veel mooie bedrijven, van start-ups tot multinationals; van healtcare tot olie- en gas. Zo heb ik geleerd dat ieder bedrijf verschillend omgaat met financiële processen en dat ieder bedrijf verschillend is. De kennis die ik heb opgedaan bij het ene bedrijf kon ik weer goed gebruiken bij het andere bedrijf.
Ook heeft CQ mij de mogelijkheid geboden om mij op vaktechnisch gebied te ontwikkelen door mij de mogelijkheid te bieden de RC-opleiding te volgen, daarnaast heb ik mij ook persoonlijk kunnen ontwikkelen met behulp van allerlei (intern) aangeboden trainingen en cursussen.

De belangrijkste ontwikkeling die ik binnen CQ heb meegemaakt is dat ik nu goed weet wat ik wel en niet leuk vind, zowel op het gebied van bedrijven als branches. Ik ben daarom begonnen met een Start-up om mijn kennis en kunde in te zetten om de financiële afdeling op te zetten en de organisatie naar een hoger niveau te brengen.

bel mij