Meteen aan de slag en klaar voor de toekomst - ConQuaestor
Academy » Artikelen »

Meteen aan de slag en klaar voor de toekomst

28 augustus 2018 Joey Ossebaar
Artikel Joey Ossebaar

Hemubo is een multidisciplinair bedrijf, gespecialiseerd in het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten op innovatieve en duurzame wijze voor professionele vastgoedeigenaren en –beheerders in Nederland met de focus op ”grote Randstad”. Ze houden zich bezig met hoog niveau renovatie, grootonderhoud, mutatieonderhoud en planmatig onderhoud.

Waar zij hun expertisegebied hebben, hebben wij natuurlijk het onze. De afdeling Financiële administratie is versterkt door een van onze professionals: Joey Ossebaar is ingezet om te helpen bij het opstellen van de balansdossiers en overzichten voor het jaarwerk.

Dat houdt in: analyseren, analyseren, analyseren. Door continu te schakelen met de collega’s van de afdeling verliep het werk soepel en snel. Op basis van wederzijds vertrouwen heeft Joey veel vrijheid gekregen, zo vertelt hij. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij sneller is geworden in het maken van duidelijke overzichten en balansen. Een win-win situatie, als je het ons vraagt.

Naast het opstellen van de balansdossiers en overzichten voor het jaarwerk werd Joey ook ingezet om eens met frisse ogen te kijken naar de gang van zaken op de afdeling. Kan er ergens iets soepeler? Zijn de werkzaamheden die we uitvoeren nog steeds de juiste? Joey heeft dan ook een rapport geschreven over de uitdagingen en verbeterpunten voor de afdeling, waar het team in principe direct mee aan de slag kon.

De uitkomst? Goede balansdossiers die gemakkelijk gebruikt konden worden door de accountants. Meteen aan de slag en klaar voor de toekomst!

bel mij