Join the ConQuest - Experience the Climb - ConQuaestor
Academy » Artikelen »

Join the ConQuest – Experience the Climb

8 november 2018
Artikel Join the Conquest

Je hebt je studie afgerond. En een duidelijke keuze gemaakt voor het vakgebied ‘Finance’ en nu…..?

Wat wil je echt worden? Welke specialisatie heb je voor ogen? Hoe wil je dit bereiken?

Om deze vragen goed te kunnen beantwoorden, zal je moeten ontdekken waar jouw talent zit en welke kennis en vaardigheden je nodig hebt om jouw doel te bereiken.

The ConQuest

Samen met ons ga je op ConQuest. Een begeleide ontdekkingstocht, gericht op het versterken en uitbreiden van jouw vakinhoudelijke kennis en persoonlijke vaardigheden. Een pad met een steile leercurve waarbij je, onder begeleiding van onze Senior Professionals en onze Competence Centers, de mogelijkheid krijgt om van alle facetten van het Finance & Control vak te proeven.

Dit doe je niet alleen door het volgen van trainingen en opleidingen maar ook door aan te schuiven bij onze Competence Centers. Je krijgt ook de mogelijkheid om de opgedane kennis direct toe te passen en te challengen middels projecten en case studies.

Wij vergelijken het met het beklimmen van een berg. Het basecamp ligt vaak aan een geasfalteerde weg en gaandeweg begeef je je in ruiger terrein met steeds steilere wanden en steeds mooier uitzicht totdat je uiteindelijk je vlag kan planten op de top van de berg.

Natuurlijk hoeft je niet altijd op ‘base-camp’ te starten. Je kan ook halverwege de klim aanhaken bij het team.

Aan het eind van de ConQuest heb je een ijzersterk Finance fundament, heb je jouw kennis verbreed, jouw vaardigheden versterkt, je talent en specialisatie gevonden, heb je de vaktechnische uitdagingen overwonnen en behoor je als Finance Professional tot de top van Controllers in Nederland.

Durf jij dit avontuur aan? Als jij zorgt voor de passie en het uithoudingsvermogen, dan zorgen wij voor de juiste uitrusting.

We starten begin volgend jaar met maximaal 15 enthousiaste en gemotiveerde klimmers. Ben jij erbij?

Finance Professional Development Program

 

bel mij